logo manjsi

Slovenian English German Italian

Drage plesalke in plesalci, ter ljubitelji plesnih ritmov!

 

Vabimo vas na Wellness vikend v plesnih ritmih, ki bo potekal od 09. do 11.03. 2087 v Termah Olimia.

 

 

V sodelovanju s Termami Olimia vas vabimo na Wellness vikend v plesnih ritmih, ki bo potekal od 09. do 11. marcem 2018 v  čudovitem okolju Term Olimia. Plesne aktivnosti bodo potekale v kongresnem centru hotela Sotelia. Več o urniku plesnih aktivnosti, katere bodo vodili profesionalni plesni pedagogi; si lahko ogledate tukaj. Za vas smo pripravili tri različne možnosti nastanitve. Izbirate lahko bivanje v hotelu Sotelia, hotelu Breza in vilah Lipa, več o nastanitvi, bogati vsebini paketa in ceni si lahko ogledate tukaj.

Ker je tik pred našim dogodkom 8. marec dan žena; smo se odločili, da našo ponudbo razširimo na tri nočitve in možnostjo, da praznujete dan žena v naši družbi. V ta namen pripravljamo poseben program v četrtek 8. marca 2018 tako za pare kot posameznice nežnejšega spola, ter plesne aktivnosti v petek 09. marca.

Prav tako na naše druženje vabimo tudi vse začetnike, da z nami zaplešejo svoje prve plesne korake. Posebej zanje smo pripravili ločene plesne delavnice za začetnike.

Da bodo vaši plesni koraki še lahkotnejši, bo poskrbel Boutiqe Tijuana s široko ponudbo plesnih čevljev.

Prepričani smo, da boste v naši družbi preživeli romantičen podaljšanj plesni vikend v čudovitem okolju, odličnih kulinaričnih dobrotah, se razvajali v wellness ponudbi najboljšega wellnessa v Sloveniji, naplesali na skrbno pripravljenih plesnih vsebinah. Zagotovljena vrhunska organizacija in odlična ekipa, ki bo poskrbela za vaše udobje.

Vljudno vabljeni!

Plesni Coctail in Terme Olimia

 

CENA VIKEND PAKETA  2 NOČITVI

 

apartma 1.jpg

 

                              apartma 2.jpg

 

                             apartma 3.jpg

 

 

CENA VIKEND PAKETA  3 NOČITVI

Za goste, ki bodo bivali 3 noči se pripravlja poseben program za 8. marec Dan žena in plesne aktivnosti čez dan 09. marec 2018.

 

apartma 1 od 3.jpg

 

apartma 2 od 3.jpg

 

apartma 3 od 3.jpg

 

 

OKVIRNI PROGRAM

Za goste, ki bodo bivali 3 noči se pripravlja poseben program za 8. marec Dan žena in plesne aktivnosti čez dan 09. marec 2018.

 

PLESOČA SKUPINA

program 1.jpg

 program 2.jpg

         program 3.jpg

 

ZAČETNA SKUPINA

program 4.jpg

program 5.jpg

program 6.jpg

 

 

 

   Prijave in informacije pošljite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali pokličite na 064 128 281. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      

 

 

Prijava na dogodek


Ime:*
E-mail:*
Število oseb:*
Izberite dogodek:*
Želim prejemati novice Plesnega Coctaila:

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Vec o piskotkih si lahko preberete tukaj.

  Sprejmem piskotke spletne strani
EU Cookie Directive Module Information