logo manjsi

DOTIK LATINSKE AMERIKE V RITMIH SAMBE, TANGA in CAIPIRINHE

LATINSKI TROJČEK BRAZILIJE, ARGENTINE in URUGVAJA

 

MSC SEAVIEW, 25. 1. – 5. 2. 2024 (12 dni)

Ljubitelji plesnih ritmov in nepozabnih potovanj vljudno vabljeni, da se januarja 2024 z nami odpravite na čudovito križarjenje po Latinski Ameriki. Čaka nas izjemno bogat program kateremu smo dodali 2 nočitvi v hotelu 4* na plaži Copacabana, celodnevni ogled Rio de Janeiro z vstopninami na Corcovada in sladkornega stožca, ladijske napitnine in plesne delavnice na ladji v slovenskem jeziku.

Z našim partnerjem TA Pozejdon Turizem pripravljamo odličen program. Naše potovanje pričnemo v Braziliji in slavnem Rio De Janeiru, ki ga bomo okusili v polni meri in začinili z bivanjem v hotelu na plaži Copacabana. Sledi vkrcanje na moderno ladjo MSC SEAVIEW, ki bo naslednjih 8 dni naše plavajoče mesto. Po dveh dneh plovbe se bomo odpravili na potep po ulicah glavnega mesta Argentine Buenos Aires, kjer se razlega glasba v ritmih tanga in kjer domuje ples argentinski tango. Ob povratku proti Braziliji bomo spoznali na dveh postankih malo državo Urugvaj. Naš zadnji postanek bo na brazilskem otočju Ilhabela, kjer si bomo vzeli čas za vodne športe, kopanje in lenarjenje na soncu.

Zadnji dan našega potovanja vas bomo povabili na celodnevni izlet »Carneval experience« kjer bomo doživeli prave priprave in vzdušje pred začetkom največjega karnevala SAMBE v Riu.

Poleg odlične ponudbe za prosti čas na ladji bomo dodali plesne delavnice samo za našo skupino v slovenskem jeziku.

 

 

 

MSC SEAVIEW

je bila splovljena leta 2018 in spada med najbolj tehnološko napredne in okolju prijazne ladje. V svojih 2066  kabinah lahko sprejme do 5429 potnikov in 1400 članov posadke. Ladja je dolga 332 m in široka 41 m. Gostom je na voljo luksuzni MSC Yacht Club, MSC Aurea Spa, casino, bazeni, vodni park s tobogani, igrišče za tenis in košarko, virtualni svet, stimulator F1, tobogan, diskoteka, panoramska dvigala, gledališče. Vse kabine so opremljene s kopalnico (prha/wc), telefonom, tv, sefom, mini barom in klimo.

 

Več o ladji si lahko ogledate na: https://www.youtube.com/watch?v=uqwidWvNxTc

 

CENA PAKETNE PONUDBE


 

VRSTE KABIN


 

LETALSKA ČASOVNICA

 

CENA VKLJUČUJE

povratni letalski prevoz v ekonomskem razredu na relaciji Gradec-München-Rio de Janeiro-München-Gradec, 1x oddano prtljago do 23 kg po osebi + 1 kos ročne prtljage do 8 kg po osebi, vse avtobusne transferje: letališče-hotel-pristanišče-letališče, celodnevni ogled Ria de Janeira z vključenima vstopninama na sladkorni stožec in Corcovado, 2x nočitev z zajtrkom pred križarjenjem v hotelu 4*na Copacabani v Rio de Janeiro, križarjenje po programu,  8x namestitev v izbrani kabini,  storitve razširjenega polnega penziona na ladji (zajtrk, kosilo, prigrizki, večerja, kapitanova večerja, čaj, voda in kava iz avtomata v samopostrežni restavraciji), zabavni program, predstave in animacije, športne aktivnosti, uporabo fitnesa, bazenov, ladijske napitnine, slovensko vodenje in spremstvo na poti,  pristaniške takse, plesne delavnice na ladji v Slovenskem jeziku in predstavnik Plesnega Coctaila.

DOPLAČILA PO ŽELJI

povratni transfer na letališče, fakultativni izleti, paketi pijač na ladji; riziko odpovedi turističnega potovanja v znesku 4,23 % cene aranžmaja in zavarovanje Coris z asistenco v tujini.

 

NAČIN PRIJAVE IN PLAČILA

Izpolnjeni obrazec z želeno nastanitvijo pošljete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Po prejemu vaše prijave vam v roku 24 ur potrdimo izbrano kabino. Nato boste s strani turistične agencije prejeli predračun v višini 30% aranžmaja in rok v katerem mora biti plačan predračun. Z pravočasnim plačilom akontacije imate zagotovljeno rezervacijo križarjenja. Preostanek v višini 70% vrednosti aranžmaja mora biti plačan 30 dni pred odhodom. Lahko se odločite za obročno mesečno plačilo ali poravnate odprti del v enkratnem znesku. Potovalne dokumente boste prejeli v primeru individualnega odhoda nekaj dni pred odhodom. Vsi gostje, ki boste izbrali organizirani transfer do pristanišča boste prejeli vso dokumentacijo na avtobusu. Vsem gostom svetujemo plačilo rizika odpovedi za primer višje sile.

 

PRIJAVNICA

 

Splošni pogoji  so sestavni del programa in so objavljeni na spletni strani

https://www.pozejdon-turizem.com/splosni-pogoji.

 

VLJUDNO VABLJENI!

 

 

 

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Vec o piskotkih si lahko preberete tukaj.

  Sprejmem piskotke spletne strani
EU Cookie Directive Module Information