logo manjsi

Koledar dogodkov

Prenesi kot iCal datoteko
Wellness vikend v plesnih ritmih

V sodelovanju s Termami Olimia vas ob zaključku plesne sezone 2016/2017 vabimo na Wellness vikend v plesnih ritmih, ki bo potekal od 09. do 11. junija 2017 v čudovitem okolju Term Olimia.

 

Plesne aktivnosti bodo potekale v kongresnem centru Wellness hotela Sotelia. Vse dvorane imajo plesni parket. Več o urniku plesnih aktivnosti, katere bodo vodili profesionalni plesni pedagogi. Za vas smo pripravili tri različne možnosti nastanitve. Izbirate lahko bivanje v Wellness hotelu Sotelia, hotelu Breza in Apartmajskih vilah vas Lipa, več o nastanitvi in bogati vsebini paketa v nadaljevanju.

Tokrat na naše druženje vabimo tudi vse začetnike, da z nami zaplešejo svoje prve plesne korake. Posebej zanje smo pripravili ločene plesne delavnice za začetnike.

Prepričani smo, da boste preživeli romantičen plesni vikend v čudovitem okolju, odličnih kulinaričnih dobrotah, se razvajali v wellness ponudbi najboljšega wellnessa v Sloveniji in se naplesali na skrbno pripravljenih plesnih vsebinah. Zagotovljena vrhunska organizacija in odlična ekipa, ki bo poskrbela za vaše udobje.

Preživeti vikend v prečudovitem ambientu Term Olimia je tudi lepo darilo. Če želite svojega bližnjega presenetiti in mu podariti razvajanje v Termah Olimia je sedaj prava priložnost.

Več informacij o Termah Olimia na http://www.terme-olimia.com/ .

Naše druženje bomo zaključili v nedeljo z nagradnim žrebom lepih nagrad. Za vse, ki pa ste že bili na našem plesnem vikendu bomo dodatno izžrebali nagrajenca kateremu povrnemo celoten strošek njegovega vikend paketa po ceniku za eno osebo.

Za vse dodatne Informacije in rezervacije smo vam na voljo na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali gsm 064 128 281

Kraj dogodka Term Olimia

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Vec o piskotkih si lahko preberete tukaj.

  Sprejmem piskotke spletne strani
EU Cookie Directive Module Information