logo manjsi

  • 1
  • 2
×

Opozorilo

JUser: :_load: Ne morem naložiti uporabniku id: 667

V letu 2011 smo pričeli z organizacijo plesnih prireditev pod blagovno znamko PLESNI COCTAIL. Z željo, da v slovenski plesni prostor vnesemo svež pristop v organizaciji plesnih dogodkov za ljubitelje družabnih plesov. Povezati smo želeli plesne šole različnih plesnih zvrsti in jim omogočiti promocijo. Hkrati približati ples širši množici in navdušiti čim več Slovencev, da aktivno vstopijo v plesne vrste in svoj prosti čas preživijo na plesnem parketu ne glede na starost.

Danes smo ponosni na dosežen cilj, saj smo dvignili nivo organizacije plesnih prireditev za ljubitelje družabnih plesov v slovenskem prostoru. V naši organizaciji potekajo plesni dogodki kot so: Gala Jenkov ples 2014, Gala božični ples v FD, Predpraznični ples, Maxi plesi, Enodnevne plesne delavnice, Plesni izleti z ogledom križarke ali druge zanimivosti, Plesni coctail vikend največji tovrstni dogodek v Sloveniji, Valentinov plesni vikend v Thermani, Plesno križarjenje, plesni dopust v Turčiji, festival LJUBLJANA PLEŠE, Plesni vikend v Grand hotelu Bernardin z aktualnima svetovnima prvakoma.

Ko se ti za opravljeno delo zahvali predsednik Plesne Zveze Slovenije z besedami »Vesel sem, da tako lepo skrbite za promocijo plesa.« mag. Drago Šulek ali ko ti v celoti zaupajo organizacijo Gala Jenkovega plesa - FESTIVALNA DVORANA; vemo, da delamo dobro. Ponosni smo, da nam je po več desetletjih uspelo v slovenski plesni dvorani organizirati in zaplesati Polonezo. Najbolj pa nas razveselijo nasmejani obrazi plesalcev ob zaključku prireditve, ko se poslovijo z besedami: »Bilo je čudovito. Kdaj se vidimo naslednjič?«

ADR storitve d.o.o
Stegne3
1000 Ljubljana

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Vec o piskotkih si lahko preberete tukaj.

  Sprejmem piskotke spletne strani
EU Cookie Directive Module Information