logo manjsi

Organiziramo:

 

PLESNI VEČER

Na različnih lokacijah organiziramo plesne večere. Le ti so z ali brez vstopnine. V poletnih mesecih ob lepem vremenu plese izvedemo na prostem. Plesni večer pričnem s plesnimi nastopi, katerim sledi ples. Ples popestrimo s plesno animacijo. Glasba je mehanska z DJ.

Za informacije o naslednjem plesnem večeru kliknite TUKAJali si oglejte arhiv dogodkov


GALA PLESNI VEČER

Gala plesni večer organiziramo ob posebnih priložnostih. Gala plesni večer pričnemo  s sprejemom s penino, sledi bogatejši uvodni del s plesnimi nastopi, med večernim plesom zaplešemo Četvorko, skupinske plese. Ob polnoči izvedemo nagradno žrebanje. Gala plesni večer poteka ob živi glasbi. Zaželjena so slavnostna oblačila.

Za informacije o naslednjem gala plesnem večeru kliknite TUKAJ. ali si oglejte arhiv dogodkov. 

 

PLESNA DELAVNICA

Z različnimi plesnimi šolami organiziramo enodnevne plesne delavnice. Le te se odvijajo na različnih lokacijah. Namenjene so intenzivnemu učenju posameznega plesa ali ponovitvi koreografije in izpopolnjevanje tehničnega znanja posameznega plesa. Načeloma potekajo ob sobotah.

Za informacije o naslednji plesni delavnici kliknite TUKAJali si oglejte arhiv dogodkov.

 

PLESNI IZLET

Prepričani smo, da se pleše lahko na veliko različnih krajih; zato občasno organiziramo plesne izlete na zanimive lokacije. Izlet povežemo s plesno delavnico in če je mogoče zaključimo s plesnim večerom.

Za informacije o naslednjem plesnem izletu kliknite TUKAJali si oglejte arhiv dogodkov.


PLESNI VIKEND

Organiziramo plesne vikende, ki se razlikujejo po vsebini. Tradicionalni jesenski vikend, ki ga organiziramo tretji vikend v mesecu septembru je namenjen kot uvod v plesno sezono. Na njem sodeluje preko 20 plesnih šol. Ljubiteljem plesa pa je na voljo široka paleta plesnih zvrsti. Preko 30 plesnih delavnic poteka preko celega dne, večeri pa so namenjeni plesu ob mehanski in živi glasbi. Tako se ljubitelji plesa v enem vikendu spoznajo z različnimi plesnimi šolami, njihovim načinom podajanja plesnega znanja in z različnimi zvrstmi plesa.

Spomladanski vikendi pa so namenjeni razvajanju parov in poleg plesa vključujejo pestro wellness ponudbo in prosti čas za sprehode v naravi.

Našim gostom poleg obilo plesa ponudimo tudi nakup plesnih čevljev, oblek, nakita in kozmetike. Naše plesne vikende zaključimo z žrebom zanimivih nagrad.

Za informacije o naslednjem plesnem vikendu kliknite TUKAJ, ali si oglejte arhiv dogodkov.


PLESNO KRIŽARJENJE

Plesno križarjenje organiziramo v sodelovanju s turistično agencijo, ki zagotovi prijave in ugodne plačilne pogoje (na obroke), ter nas na poti spremlja njihov vodič. Izbiramo ladje, ki imajo dobre plesne pogoje. Na križarjenju so naši udeleženci poleg pestrega ladijskega programa in vseh ugodnosti na ladji deležni dodatnih ugodnosti kot so, jedilniki in ladijski dnevnik v slovenskem jeziku, plesne delavnice pripravljene posebej za naše goste, slovensko vodeni izleti ob zadostnem številu prijav, nagradno žrebanje.

Za informacije o naslednjem plesnem križarjenju kliknite TUKAJali si oglejte arhiv dogodkov.

 

PLESNI DOPUST

V Slovenji ali tujini pripravimo plesne počitnice v hotelih, ki imajo primeren plesni prostor in je namenjen v času plesnih delavnic in plesnega večera samo nam. Tudi tu sodelujemo s turistično agencijo, ki predvsem v tujini poskrbi za vse formalnosti. Paket plesnega dopusta je pripravljen na bazi all inclusive. Tako celovito poskrbimo za naše goste.

Za informacije o naslednjem plesnem dopustu kliknite TUKAJali si oglejte arhiv dogodkov.

 

PLESNI FESTIVAL

Plesni festival LJUBLJANA PLEŠE je namenjen predstavitvi plesnih šol in njihovih programov za prihajajoče plesno sezono. Obiskovalci si lahko ogledajo plesne nastope različnih plesnih zvrsti, na stojnicah dobijo informacije, ter se zavrtijo v plesnih ritmih v središču prestolnice Ljubljane. Dogodek je za obiskovalce brezplačen.

Za informacije o naslednjem plesnem festivalu kliknite TUKAJali si oglejte arhiv dogodkov.


ORGANIZACIJA DOGODKA PO VAŠI ŽELJI 

Pripravljate poslovni dogodek, želite organizirati praznovanje ob poroki, obletnici ali za rojstni dan? Zaupajte nam vaše želje in organizirali vam bomo dogodek po vaših željah. Dogodek vam lahko organiziramo na ključ, kar pomeni od idejne zasnove do končne izvedbe. Lahko pa nas kontaktirate in se dogovorimo samo za posamezni segment vašega dogodka kot je: plesni nastop vse plesne zvrsti, show program, vodenje dogodka, animacijski program, predvajanje glasbe DJ ali ansambel, izposoja ozvočenja ali osvetlitve, dekoracija prostora….

rosana, fredi danijela barbara v maxi

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Vec o piskotkih si lahko preberete tukaj.

  Sprejmem piskotke spletne strani
EU Cookie Directive Module Information