logo manjsi

IZLET V BENETKE Z OGLEDOM MSC MUSICA

 

V sodelovanju s turistično agencijo Kompas vas v nedeljo 20. maja 2018 vabimo na izlet v Benetke kjer si bomo ogledali morsko lepotico MSC MUSICA. Dopoldanski čas bomo preživeli ob vodenem ogledu križarke, kateremu bo sledilo razvajanje brbončic ob odličnem kosilu. Po kosilu se bomo prepustili plesnim ritmom na plesni delavnici. Približno ob 14 uri se bomo izkrcali z ladje ter odpravili na ogled Benetk. Ob 19 uri se bomo poslovili od Benetk in odpravil proti domu. Prihod je predviden v večernih urah. Posebnosti izleta so plesna delavnica na ladji.

 

benetke.jpg

 

Cena enodnevnega izleta je 40€ na osebo

 

Cena vključuje: transfer Ljubljana - Benetke - Ljubljana, vse cestnine, ogled ladje, kosilo, plesno delavnico na ladji, ogled Benetk, Kompasov vodič in predstavnik Plesnega coctaila.

Prijave sprejemamo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. do 10. 05. 2018 oziroma do zapolnitve prostih mest. Za izlet je obvezna izpolnitev prijavnice, ki vam jo bomo poslali na podlagi vašega povpraševanja, katerega pošljite na zgoraj navedeni e-naslov.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Vec o piskotkih si lahko preberete tukaj.

  Sprejmem piskotke spletne strani
EU Cookie Directive Module Information