logo manjsi

Drage plesalke v plesalcih, v ljubiteljih plesnih ritmov!

 

Na začetku plesne sezone 2018/2019 Vas vabimo, da začnete v naši družbi in se nam pridružite na 7. PLESNEM COCTAIL VIKENDU , ki bo potekal v Termah Tuhelj od 28.-30.9.2018 . Za vas smo pripravili pester plesni program, dobre plesne pogoje, zanimiva plesna večera; z nami bodo vrhunski plesni pedagogi v bogatem dodatnem programu. Zagotovljena skrbna organizacija, za katero bo skrbela ekipa PLESNI COCTAIL.

Plesne delavnice bodo potekale v štirih plesiščih. Poleg plesnih delavnic za plesne pare, ki bodo potekale v dveh dvoranah hkrati, na katerih bomo plesali standardne plese, latino ameriške plese, karibske plese v Argentinskem tanguu; tako posebnosti plesnega vikenda: plesna delavnica ura za četvorko, plesne delavnice za solo plesalce (nia tehnika, bachata po tej metodi, res ne stres, itd ...) v plesnih delavnicah za začetnike. Večera (petek v soboto) vam bomo popestrili s plesnimi nastopi v plesu do 1 ure zjutraj. Na petkovem večeru bomo uživali v živi glasbi Dua OK .

Ob bogatem plesnem programu boste lahko uživali v prijetnem namestitvi, odlični kulinariki in prijaznem osebju. Prav tako boste lahko razvajali v največjem središču savne na Hrvaškem, imenovanem SVET SAVN, se prepustili negi v nagrajenem wellness centru v zalivali v termalnih bazenih v VODNEM PLANETU.

PRENESI PRIJAVNICO

Drage plesalke in plesalci, ter ljubitelji plesnih ritmov!

 

Vabimo vas na 6. PLESNI COCTAIL VIKEND, ki bo potekal od 06. do 08. 10. 2017 v Termah Tuhelj.

 

-- PRIJAVI SE --

 

 

Kaj lahko pričakujejo naši gosti?

Pester plesni program, izvrstne plesne pedagoge, dobre plesne pogoje, čudovito okolje, odlično organizacijo, ter obilo dodatne ponudbe, plesna večera s čudovitimi plesnimi nastopi. 

Plesne delavnice za plesoče pare: standardni plesi, lastinsko-ameriški plesi, karibski plesi, argentinski tango. Več o programu spodaj. 

Posebnosti plesnega vikenda: plesna delavnica v vodi, plesna delavnica četvorke, plesne delavnice za začetnike in plesne delavnice za solo plesalce.

Likovna razstava DOTIK UMETNOSTI IN PLESA na kateri se bodo predstavili Leya Marinčič, Slavica Štrukelj Kokorave, Tadej Žugman.

 

 

CENA VIKEND PAKETA  2 NOČITVI

Vse nastanitvene enote – sobe so povezane z dvoranami kjer bodo potekale plesne dejavnosti in so dostopne s plesno obutvijo.

hotel 4.jpg

 

hotel 5.jpg

 

 CENA VIKEND PAKETA  1 NOČITEV

Vse nastanitvene enote – sobe so povezane z dvoranami kjer bodo potekale plesne dejavnosti in so dostopne s plesno obutvijo.

1x nočitev classic.jpg

 

1x nočitev premium.jpg

 

CENIK PLESNIH DELAVNIC IN PLESNIH VEČEROV

 

plesne delavnice 3dni dva pl večera.jpg

 

plesne delavnice 1 dan s pl večerom.jpg

 

večerni ples petek.jpg

 

večerni ples sobota.jpg

 

PROGRAM

Organizator si pridržuje pravico, do spremembe programa.

slika kozarec.jpg

 

program petek.jpg

 

sobota.jpg

 

program nedelja.jpg

 

Delavnice:

  • DRUŽABNI PLESI 1 in 2 so namenjeni plesočim parom s predznanjem
  • PRVI PLESNI KORAKI so namenjeni popolnim začetnikom in vsem, ki v svet plesa vstopajo po dolgem premoru
  • SOLO je namenjen samskim plesalcem ali plesnim parom, ki si želijo spoznati druge plesne zvrsti

Za vse dodatne Informacije in rezervacije smo vam na voljo na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali gsm 064 128 281

 

 

PRIJAVNICA

 

Prenesi prijavnico

 

 

               

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      

 

 

Spomladanski Plesni vikend v Portorožu od 1.4. do 3.4.2016. V zelo lepem hotelskem kompleksu hotelov Life class v    Portorožu. Plesne delavnice in večerni plesi bodo potekali v Kongresnem centru Portos, kjer bo položen plesni parket. 

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Vec o piskotkih si lahko preberete tukaj.

  Sprejmem piskotke spletne strani
EU Cookie Directive Module Information