logo manjsi

Drage plesalke in dragi plesalci,

Ob vstopu v praznično obarvani mesec december 2016; Vas vljudno vabimo na naš tradicionalni predpraznični ples, ki bo 02. 12. 2016 s pričetkom ob 20.00 uri v veliki dvorani Grand hotela Union v Ljubljani. Kot nam že tradicija veleva; bomo plesni večer pričeli s sprejemom s penino, nadaljevali s zanimivimi plesnimi nastopi ob 20.30 uri, ter ob 21.00 uri zaplesali družabne plese ob živi glasbi DUA OK. Seveda ne bo manjkala četvorka in skupinska animacija, ter žrebanje nagrad ob 24 uri. V preddverju si boste lahko ogledali ponudbo naših partnerjev. Od plesa in prijetnega druženja se bomo poslovili ob 01.00 uri. Ob prihodu vsak udeleženec prejme darilce.

 

Vhod v dvorano bo mimo recepcije Grand hotela Union, Miklošičeva ulica 1, Ljubljana.

Priporočljive rezervacije na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.ali na gsm 064 128 281 od 20.11.2016 dalje. Rezervacije držimo do 20.30 ure.

  • ·Predstavitveni video plesov v dvorani GH Union; TUKAJ
  • ·Ponovoletni ples 2.1.2016 v Unionski dvorani; Video TUKAJ

Informacije in rezervacije;

PLESNICOCTAILTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali gsm 064 128 281 po 20.11.2016www.plesnicoctail.si ,nakup kart je mogoč tudi na dan prireditve na vhodu v plesno dvorano.

Moje karte:nakup kart je mogoč na www.mojekarte.siin na vseh prodajnih mestih Moje karte  (klikni tukaj)  Vstopnina je 12,00€.Ob nakupu karte na Moje karte Vas prosimo, da tudi rezervirate naTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

                                      »KDOR PLEŠE; SE VELIKO SMEJE IN DOBRO MISLI«

 

 Vljudno vabljeni, da z nami zaplešete v čarobni praznični mesec december 2016.

 

Vljudno vabljeni!

PLESNICOCTAIL

www.plesnicoctail.si

www.Facebook.com/plesni coctail

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Vec o piskotkih si lahko preberete tukaj.

  Sprejmem piskotke spletne strani
EU Cookie Directive Module Information