logo manjsi

Drage plesalke, dragi plesalci 

Kot smo že napovedali bo v soboto 10.1.2015 s pričetkom ob 15.00 uri potekala enodnevna plesna delavnica CHA CHA CHA. Plesne delavnice bodo potekale v organizaciji plesnega učitelja in koreografa Matjaža Brinovca. Več o poteku plesne delavnice si lahko ogledate v prilogi. Ker je število mest omejeno svetujemo čim prejšnjo prijavo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali preko internetne strani www.plesnicoctail.si (prijavnica na delavnice). Cena enodnevne plesne delavnice je 30€ na plesni par. Dodatno bo brezplačna delavnica West coast swinga s pričetkom ob 13.30 uri in nagradno žrebanje. Ob prijavi prosim navedite ali boste na obeh delavnicah ali samo na CHA CHA CHA. Prijave sprejemamo do 5.1.2015 oziroma do zapolnitve prostih mest.

Plesne delavnice bodo potekale v Gibalnem inštitutu Vija Vaja, Dolenjska cesta 43, Ljubljana.

Za vse informacije lahko pokličete 064 128 281 ali pišete na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.


Vljudno vabljeni!
Rosana in Roman
PLESNI COCTAIL

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Vec o piskotkih si lahko preberete tukaj.

  Sprejmem piskotke spletne strani
EU Cookie Directive Module Information