logo manjsi

Maxi ples pod zvezdami, ki bo v četrtek 9.7.2015 s pričetkom ob 21.00 uri vse do 01.00 ure. Plesišče bo pred slaščičarno Maxi v Ljubljani. Na tleh bo položena posebna plesna podloga. Uvodnemu plesnemu nastopu sledi ples, plesna animacija (skupinski plesi) in ob 24 uri žrebanje nagrad.

Pričnemo ob 21.00 uri s plesnimi nastopi. V primeru dežja, ples odpade in bo sporočen drug datum. (obvestilo objavljeno na Facebook/plesni coctail)

Na plesu bomo dosegljivi za informacije in rezervacije za 5. Jesenski PLESNI COCTAIL vikend, kateri bo v Thermani Laško od 18.9. do 20.9.2015. Popust za plesalce/ke, kateri ste že bili na naših plesnih vikendih.

PLESNI COCTAIL in SLAŠČIČARNA MAXI podarjata vsem, ki boste na Maxi plesu dne 9.7.2015 rezervirali in plačali za 5. Jesenski plesni Coctail vikend v Thermani Laško en coctail na osebo – Maxi plesni coctail (alkoholni ali brezalkoholni).

Za vprašanja nas kontaktirajte

More in this category: Plesni večer 03.09.2015 »

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Vec o piskotkih si lahko preberete tukaj.

  Sprejmem piskotke spletne strani
EU Cookie Directive Module Information