logo manjsi

PRVIČ - DRUŽABNI PLES NA MIKLOŠIČEVI ULICI pred HOTELOM UNION, ki bo v petek 14.8. s pričetkom ob 21.00 uri vse do 01.00 ure.

Plesišče bo pred Hotelom Union na Miklošičevi ulici v Ljubljani. Na tleh bo položena posebna plesna podloga. Uvodnemu plesnemu nastopu sledi ples, plesna animacija (skupinski plesi) in ob 24 uri žrebanje nagrad.

Priporočljive rezervacije na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na gsm 064 128 281. Rezervacije držimo samo do 21.30 ure. VSTOPNINE NI, Pričnemo ob 21.00 uri s plesnimi nastopi.

V primeru dežja, ples odpade in bo sporočen nadomestni datum. (obvestilo o preložitvi plesa bo objavljeno na Facebook/plesni coctail in internetni strani www.plesnicoctail.si),

Na plesu bomo dosegljivi za informacije in rezervacije za 5. Jesenski PLESNI COCTAIL vikend, kateri bo v Thermani Laško od 18.9. do 20.9.2015.


Vabljeni

Za vprašanja nas kontaktirajte

 

 

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Vec o piskotkih si lahko preberete tukaj.

  Sprejmem piskotke spletne strani
EU Cookie Directive Module Information