logo manjsi

Drage plesalke in plesalci!

Pred vstopom v praznično obarvani december vas vabimo na Tradicionalni predpraznični ples, ki bo 27.11.2015 ob 20.00 uri v veliki dvorani Grand hotela Union

Sprejem s penino, zelo zanimiv in pester program, prekrasna dvorana in glasba v živo DU OK (Marko in Saša). Zaplesali bomo družabne plese, skupinske plese in Jenkovo četvorko in si ogledali odlične plesne nastope.


Informacije in rezervacije:
PLESNI COCTAIL; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali gsm 064 128 281, www.plesnicoctail.si ,
Moje karte: nakup kart je mogoč na www.mojekarte.si in na vseh prodajnih mestih Moje karte (Trgovina Salsa, Petrol, OMV, M holidays, Kompas…)

Vstopnina je 12,00€. Ob nakupu karte na Moje karte Vas prosimo, da rezervirate mizo tudi na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
 
Z nami bo tudi potujoča plesna trgovinica Salsa.

Poglejte si slike prvega plesa v veliki Unionski dvorani in se prijavite.

 

Za vprašanja nas kontaktirajte

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Vec o piskotkih si lahko preberete tukaj.

  Sprejmem piskotke spletne strani
EU Cookie Directive Module Information