logo manjsi

Drage plesalke in plesalci!

Vabimo Vas, da se nam pridružite na našem Ponovoletnem plesu, v veliki dvorani Grand hotela Union v Ljubljani, Miklošičeva ulica 1, vhod iz Nazorjeve ulice.Takoj po novem letu bomo prvi zaplesali dne 2.1.2016 ob 20.00 uri v veliki dvorani GH Union.

Zanimiv in pester plesni program, prekrasna dvorana, nagradno žrebanje z lepimi nagradami in DJ Roman. Zaplesali bomo družabne plese, skupinske plese in Jenkovo četvorko in si ogledali plesne nastope.


Informacije in rezervacije:
PLESNI COCTAIL; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali gsm 064 128 281, www.plesnicoctail.si ; Rezervacije miz držimo do 20:30 ure.
Moje karte: nakup kart je mogoč na www.mojekarte.si in na vseh prodajnih mestih Moje karte (Trgovina Salsa, Petrol, OMV, M holidays, Kompas…)

Vstopnina je 8,00€. Od 01.12.2015 dalje. Ob nakupu karte na Moje karte Vas prosimo, da rezervirate mizo tudi na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali preko spletnega obrazca
Z nami bo tudi potujoča plesna trgovinica Salsa, ki se seli v nove prostore; Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana – Rudnik, Stavba C, pritličje (poleg E'leclerca)

Poglejte si slike prvega plesa v veliki Unionski dvorani in se prijavite.

 

 

Za vprašanja nas kontaktirajte

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Vec o piskotkih si lahko preberete tukaj.

  Sprejmem piskotke spletne strani
EU Cookie Directive Module Information